Κείμενα/έργα μελών και Κριτικές (εκτός Αρχείου)

There are 2138 listings and 3762 reviews.

Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoxlub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by Πλάτωνας Βασιλοπουλος
"Αυτό το "παράδοξο" το τόσο ανθρώπινο που σ' εξυψώνει και αυτή σου η θαραλεα, διακριτική αποκάλυψ..."
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
"Το logoclub σου εύχεται Καλή Χρονιά Μαρία με υγεία, χαρά και έμπνευση.."
< >

Κριτικές Κειμένων

Online -χρήστες & επισκέπτες Εξωτερικού

Now 207 guests online

Who's Online

Έχουμε 1527 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να υπηρετήσουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας, που έχει δώσει τόσα πολλά στον κόσμο. Επιθυμία μας  είναι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, με την δικιά σας βοήθεια και συμμετοχή .
Εκτύπωση PDF
RSS
LOGO PAGE ** Άλλο Φωτεινή δέσμη
 

Φωτεινή δέσμη Hot

Οι ηλιαχτίδες κατάφεραν να τρυπώσουν στο δωμάτιο αυτό και τώρα βλέπω την σκόνη να χορεύει στο χώρο. Με μια κίνηση μου, χιλιάδες μικρά σωματίδια σηκώνονται από την επιφάνεια του πιάνου, δειλά στην αρχή αλλά συνεχίζουν να ανεβαίνουν ψηλά με ακαθόριστη ρυθμό. Κάποια σκορπίζονται και απομακρύνονται  ενώ άλλα μένουν κοντά το ένα στο άλλο, σαν κάτι να τα έλκει, να τα κρατά μαζί ακολουθώντας ίδια κατεύθυνση.

Οι ηλιαχτίδες πέφτουν πάνω στα πλήκτρα του πιάνουν και αυτό αρχίζει να παίζει τις πρώτες νότες μετά από πολύ καιρό. Μια μελωδία δημιουργείται , μια μελωδία που την αναγνωρίζω γιατί αυτήν συνήθιζες να επαναλαμβάνεις στις τελευταίες μου αναμνήσεις. Τα λεπτά, λευκά σου χέρια παίρνουν μορφή μπροστά μου και είναι αυτά που τώρα αγγίζουν το πιάνο. Οι κινήσεις σου  είναι αέρινες αλλά τόσο τρυφερές, μου δίνουν την εντύπωση ότι χέρια σου χαϊδεύουν κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Με παρασύρεις και ξεκινώ να παίζω παθητικά την μελωδία δίπλα σου.

Οι ηλιαχτίδες όμως  με ενθαρρύνουν να συνεχίσω, ακόμα και τα σωματίδια ανταποκρίνονται και η κίνηση τους εναρμονίζεται με τον ήχο. Διακρίνω πλέον δύσκολα τα χέρια σου,  καθώς φαίνονται να ξεθωριάζουν και να χάνονται από μπροστά μου, αλλά κάτι μέσα μου ξύπνα, δεν παίζω πια παθητικά. Εγώ παίρνω ζωή, ενεργοποιούνται όλες μου οι αισθήσεις  και η μουσική είναι πιο ζωντανή από ποτέ γιατί νιώθω τον αντίκτυπο της σε όλο μου το σώμα.

Κριτικές Χρηστών

Average user rating from: 1 user(s)

 

Αξιολόγηση:
 
5.0
 
 

Reviewed by logoclub.gr
September 25, 2017
Report this review
 
 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: