Sub Menu

Eίσοδος Μελών

Who's Online

Έχουμε 142 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να προβάλλουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας σε όλον τον κόσμο.

Εκτύπωση PDF
RSS
 

Ερωτας Hot

Την ακουμπουσε με το γυμνο του σωμα. Ενιωθε την ζεστασια του κορμιου της. Ομορφη εμπειρια ο ερωτας, ισως το πιο ομορφο φαινομενο που μπορει να ζησει ο ανθρωπος, δυο ανθρωποι που ερχονται κοντα ο ενας στον αλλο. Προεκταση του ερωτα ειναι το σεξ, προεκταση του σεξ ειναι η διαιωνιση του ειδους. Το σεξ μπορεις να το κανεις οποτεδηποτε, μπορεις να βιασεις, μπορεις να πληρωσεις, μπορεις να παραπλανήσεις, μπορεις να απειλησεις, κ τελευταίο μπορεις απλα να το κανεις επειδη πραγματικα το θελετε κ οι δυο, εχετε διψα κ οι δυο κ το κανετε. Στην πορεια ολα ανατρεπονται κ με τα ιδια τα χερια που αγκαλιασες τον αλλο, τωρα θελεις να τον σκοτωσεις. Συνεβηκε ετσι, συμβαινει ετσι, κ θα συμβαινει με τον ιδιο τροπο, μεχρι τες εσχατιες του κοσμου μας, μεχρι την Δευτερα Παρουσια αν θελεις. Τι συμβαινει κ στην πορεια δυο ανθρωποι που πριν αγαπιοντουσαν ξαφνικα γινονται στυγνοι υλιστες; Η αγαπη ποτε δεν ειχε υλικη υποσταση, ποτέ. Ανηκε κ ανηκει στην σφαιρα του μυστηριου.

Χρησιμοποιουμε τον αλλο σαν υλικο αντικειμενο, επομενο ειναι να τον βαρεθουμε, δεν υπαρχει υλικο αντικειμενο που μπορει να μας γεμισει. Κανενα. Αν μπορεσει κατι να μας γεμισει αυτο σημαινει οτι πλεον δεν ειμαστε ανθρωποι, οτι εχουμε γινει υλιστες. Οσο παραμενεις ανθρωπος η τυχη σου στον ερωτα θα ειναι οπως οταν αγοραζεις χριστουγενιατικο λαχειο . Μετα την ανακηρυξη των τυχερων αριθμων, το λαχειο που εχεις στα χερια σου ειναι απλα ενα παλιοχαρτο, κ εξω χιονιζει κ εχεις αναγκη μια αγκαλια. Ο λογος που σου τα λεω αυτα δεν ειναι για να παραιτηθεις, ισα ισα ειναι για να μπεις οσο πιο πολυ μεσα σε αυτο το υποβρυχιο, που ο μονος αερας που υπαρχει ειναι οι πνοές των δυο εραστων. Ολα αυτα τα λογοτεχνικα εργα, ολα αυτα τα τραγουδια για τον ερωτα δεν ειναι τιποτε αλλο παρα οι μπουρπουληθρες στην επιφανεια του νερου.

Ημουν με τον αδελφο μου το βραδυ στην Παλιά Λευκωσία, καναμε την βολτα μας κ μας πλησιασαν δυο κοπελες με τα ποδηλατακια τους, η μια Ουαλή κ η αλλη Γαλλιδα. Πιασαμε κουβεντα κ μας εδωσαν ενα βιβλιο για την ζωη καποιου προφητη. Ο προφητης αυτος ελεγε οτι ο κοσμος επιασε τον κατηφορο, κ οτι αυτος ο νεος προφητης εχει το κλειδι για την ανευρεση του πραγματικου θεου, για την αγαπη δηλαδη. Ειναι μια αιρεση χριστιανικη, κ ολες οι θρησκειες κ οι αιρεσεις εχουν σαν στοχο την αγαπη. Κ ολες εχουν αποτυχει. Στην πραγματικοτητα δεν εχουν αποτυχει αυτες, αλλα η ιδια η Ζωη κινειται σε λαθος δρομο, δεν ταυτιζεται η ιδια η Ζωη με τις θεωριες τους. Ολες οι θεωριες μιλουν για την αγαπη κ πουθενα δεν βρισκεται η αγαπη, γιατι η Αγαπη δεν χωρά σε καμια θεωρια. Πριν να χωρισουμε ανταλλαξαμε τηλεφωνα. Περπατησαμε ακομα λιγο με τον αδελφο μου κ μετα καθησαμε σε μια καφετερια-μπαρ για ενα ποτο. Εγω παραγγειλα μια μπυρα κ ο αδελφος μου ενα λευκο κρασι. Υψωσαμε τα ποτηρια μας εις υγειαν των κοριτσιων που μολις ειχαμε γνωρισει. Ηταν πραγματικα ομορφες κ μακαρι να βρουν το δρομο τους κ την πολυποθητη αγαπη.

Αγαπη,

τα διαζυγια εναι πιο πολλα απο τους γαμους,

κ απο αυτους που κρατάνε ακομα, τοσο συμβιβασμενοι, σαν

χαλασματα καποιου ετοιμορροπου σπιτιου.

Οι στιγμες ομορφιας τοσο φευγαλεες. Σαν σπιθες.

Στριφογυριζε στο μυαλο του η Γαλλιδουλα. Οι γυναικες ριχνουν μια πετρα μεσα στην λιμνη του αντρα κ αρχιζουν οι κυκλοι να απλωνονται μεσα του. Δεν εχει αναπαμό η ψυχη του. Ηθελε να ξαναδει την Γαλλιδουλα. Την πηρε τηλεφωνο κ κανονισαν ραντεβου. Μιλησαν για τον θεο κ μετα χωρις να το θελουν επιασε ο ενας το χερι του αλλου,

ο Ερωτας,

συμβαινει σε ολους μας, κ ειναι στιγμιαιο. Ειναι σαν ενας τροχος που γυριζει στον αερα, σαν μια φτερωτή, σαν ενα παιχνιδι με μια φτερωτη που τραβας το σχοινακι κ η φτερωτη οταν αναπτυξει το μαξιμουμ των στροφων απογειωνεται κ πλεον πετά μονη της στον αερα, μεχρι να σταματησουν οι στροφες κ να προσγειωθει λιγο πιο κατω απο κει που απογειωθηκε. Μεχρι να ξαναβαλει την φτερωτη, να τραβησει το σχοινακι κ να ξανααπογειωθει σε μια καινουρια πτηση.

Πλησιασαν τα χειλη τους τοσο κοντα ο ενας στον αλλο, τοσο στενα μεταξυ τους τα δυο γυμνα κορμια,

που δεν αφησαν χαραμαδα ουτε για μια λεξη,ουτε για ενα κόμμα. Ουτε καν ενα χώρο για μια τελεία.

Να περνατε ολοι ομορφα

Κριτικές Χρηστών

There are no user reviews for this listing.

 

 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: