Κείμενα/έργα μελών και Κριτικές (εκτός Αρχείου)

There are 2169 listings and 3770 reviews.

Eίσοδος Μελών

Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
Βαθμολογία Χρηστών
 
5.0
Reviewed by logoclub.gr
< >

Κριτικές Κειμένων

Online -χρήστες & επισκέπτες Εξωτερικού

Now 203 guests online

Who's Online

Έχουμε 1516 επισκέπτες συνδεδεμένους

Καλώς ήρθατε

στον Ιστοχώρο του Λογοτεχνικού Club,που δημιουργήθηκε από ανθρώπους που αγαπούν την λογοτεχνία και επιθυμούν να υπηρετήσουν αυτό το κομμάτι του πολιτισμού μας, που έχει δώσει τόσα πολλά στον κόσμο. Επιθυμία μας  είναι να συνεχίσουμε αυτήν την πορεία, με την δικιά σας βοήθεια και συμμετοχή .

Εκτύπωση PDF
RSS
Logo Gate * Άλλο Πλαν Μπι με το κουμπί
 

Πλαν Μπι με το κουμπί Hot

Μέγα λάθος να μεμφόμεθα τους πολιτικούς, όταν πηγαίνουν διακοπές και δεν ασχολούνται με τα κοινά. Την χρεοκοπία δεν την προκάλεσε ο παραθερισμός τους, αλλά η εργασία τους. Οπότε καλό είναι να θεσπισθεί δωδεκάμηνη άδεια σε πρωθυπουργούς, υπουργούς και βουλευτές, μην τυχόν και ανακάμψουμε κάποτε.

Λαμπρή εξαίρεση από τον κανόνα της εθνωφελούς απουσίας των πολιτικών είναι ο ΓΑΠ. Έλειπε συνέχεια από την Ελλάδα, αλλά παρά ταύτα, κατόρθωσε να την διαλύσει εξ αποστάσεως. Κανονικό αστροπελέκι μας βρήκε κατακούτελα και η επίδραση του περάσματος του είναι πανίσχυρη μέχρι και σήμερα. Κάθε λιμάνι και κανό, κάθε καημός και Γιώργος.

Το σχέδιο Β το έχουμε ακούσει από τον Βαρουφάκη ίσα με καμιά δεκαριά φορές - όλες κατά τι διαφορετικές μεταξύ τους. - Η απορία όλων είναι όμως άλλη : Σχέδιο Α υπήρχε ; Και αν υπήρχε, ήταν να τριγυρνά ο Βαρουφάκης με την κόκκινη ρίγα στον γιακά και τα χέρια στις τσέπες, να ξαμολάει λεκτικά φίδια και να κάνει την λεζάντα του ;

Σπάτουλα

Ο Βαρούφας πάντως, δήλωσε σε μια από τις αναρίθμητες συνεντεύξεις του ότι, αν ήταν εκείνος πρωθυπουργός, " θα το είχε πατήσει το κουμπί " για το σχέδιο Β. Το ευχάριστο από τη δήλωση του είναι πως δεν έχει πειστεί ακόμα ότι είναι πρωθυπουργός ή κάυι πιο χαχούικο ακόμα (όπως πρόεδρος των ΗΠΑ, της Ρωσίας ή καλλιτεχνικός διευθυντής της Αννίτας Πάνια). Όμως, προκαλεί μια κάποια ανησυχία η πεποίθηση του ότι τα πολιτικά σχέδια ενεργοποιούνται με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορεί να νομίζει ότι η Ελλάδα θα περάσει στη δραχμή αλλάζοντας κανάλι στη τηλεόραση του, πατώντας το τηλεκοντρόλ ή ανοιγοκλείνοντας τον αποχυμωτή του.

Ο κλάδος της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και γενικότερα της ενημέρωσης, μαστίζεται από την οικονομική κρίση. Η χώρα δεν θα είχε χρειαστεί να βιώσει αυτή την δοκιμασία αν τα ΜΜΕ είχαν μεριμνήσει έγκαιρα για την κρίση... περιεχομένου, που τα ταλαιπωρούσε επί χρόνια πολλά πριν από την οικονομική κρίση, αφού το "μούσι" έπεσε σύννεφο αυτά τα χρόνια και ξεμασχαλιάστηκαν οι καναλάρχες να σπατουλάρουν και να περνούν με χρυσόσκονη ό,τι πιο επιβλαβές παρήγαγε η μεταπολίτευση, ήταν αναμενόμενο να συμβεί ότι συνέβη. Όταν αποθεώνεις το πρόβλημα και συκοφαντείς την λύση, θα φας κάτι από χρεοκοπία σοταρισμένη με μπόλικη ξενοκρατία.

Παναγιώτης Λιάκος

Πηγή : Δημοκρατία

Κριτικές Χρηστών

There are no user reviews for this listing.

 

 
 
Powered by jReviews

Κριτικές : Advanced Search

Κατηγορία:     Keywords: